Gyakorló vezetés órák

A Mazsola-JogsiTanoda gyakorló órás csapata várja mindazok jelentkezését, akik jogosítvánnyal már igen, de gyakorlattal még nem rendelkeznek.

Iskolánk évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik - bár évekkel ezelőtt megszerezték vezetői engedélyüket, - de vezetési gyakorlatot valamilyen okból nem, vagy csak nem eleget szereztek, ezért bizonytalanok, s nem mernek autójukkal elindulni. Ilyen esetben mindig - a kihagyott évek és vezetési gyakorlat függvényében - személyre szabott tantervet dolgozunk ki, hogy a bizonytalanságot orvosoljuk és az elvesztett önbizalmat visszaadjuk. Légkondicionált, kényelmes autóinkban, lehetőség van gyermekülés beszerelésére is, hogy a kismamák - természetesen az alapok visszaszerzése után - úgy is gyakorolhassanak, hogy megszokják a baba jelenlétét az autóban. Továbbá lehetőség van autó és oktatóválasztásra is, az Ön igényei szerint.

A gyakorló órákra jelentkezhetnek e-mailben is, ezesetben kérjük, hogy tüntessék fel a megfelelő vezetési időpontot ( a nap mely szakaszában, reggel, napközben, este ) és a kívánt váltási helyet, valamint egy telefonos elérhetőséget, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Oktatóinkkal való lehetséges találkozási helyek: Kelenföldi pályaudvar, Budaörs, egyéb helyeknél telefonos egyeztetés szükséges.
A gyakorló óra díja iskolánkban: 6.000.- Ft/45 perc (tanítási óra)  

Bővebb információ a +36-30-601-2959-es számon, minden nap 8-20 óráig!

 

 

 

Név: Boros Gyula

Automata váltós oktatás

Ford Fusion

Telefonszám:+36-30-6082650

Váltási időpontok: Dél-Pest,

délután 16 óra után és hétvége

Partnereink


Aréna Oktatási Központ

Diesel Autószervíz

Vas-Búvár