Miért válassz minket?

Fontos kérdés, talán a legfontosabb… De lássuk, miért is?
Tekintettel arra, hogy csak Budapesten jelenleg több, mint 160 autósiskola van, nem árt ha tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk. Választék tehát van bőven, de mit is vizsgáljunk egy iskola kiválasztásánál:

  • Fontos, hogy mindenképpen végezz „terepfelmérést”, vagyis nézd meg a helyszínt, ahol tanulni fogsz. Az első benyomás mindig sokat számít. Bár már a telefonos tájékoztatásból is sok infót megtudhatunk, mégse elégedj meg azzal, hogy csak telefonon érdeklődsz, hiszen ha a tanfolyami (és nem a távoktatásos) képzést választod, akkor időd egy jelentős részét ott fogod tölteni. Ne sajnáljuk tehát az időt, és higgyünk a szemünknek…
  • Nem árt, ha választott iskolánkat – legalább hallomásból – ismerjük már. Jó, ha sokan ismerik, hiszen senki sem menne egy olyan iskolába, amelynek neve ismeretlenül cseng.
  • S természetesen, ha sokan ismerik, akkor sem mindegy, hogy mi az általános vélemény róla. Kivételek persze mindig vannak, hiszen mint tudjuk, az erősíti a szabályt, mégis fontos, hogy a pozitív vagy inkább a negatív tapasztalatok erősebbek-e.
  • van-e várakozási idő és mennyi a gyakorlati oktatásra ( vigyázz, mert lehet, hogy nem vesznek át máshova! )
  • Az egyik legfontosabb adalék azonban – tekintettel nehéz, gazdasági válsággal terhelt világunkban – hogy milyen árban van. Nem elfelejtendők azonban az örök igazságok: olykor a legolcsóbb a legdrágább, vagy az olcsó húsnak híg a leve. Figyeljünk oda arra, hogy az elején minden szóba jöhető költséget számba vegyünk, továbbá arra, hogy ne legyen sem túl olcsó, sem túl drága, és árait többféle fizetési konstrukcióval tegye könnyebben megfizethetővé, hogy mindenki találjon a maga pénztárcájának és lehetőségeinek megfelelőt.

Mi az, amit mi nyújtunk Neked?

  • Távoktatásos (ún. e-learning) képzés
  • Vöröskeresztes tanfolyam

  • Fontos tudnod, nem vagyunk a legolcsóbb autósiskola. De áraink kialakításánál fontos szempont volt, hogy a minőséget magasabb szintre emeljük. Hisszük, hogy tisztességes munkát nem lehet olcsón kapni és nem célunk, hogy az ár a minőség rovására menjen.

  • Tanodánkban a gyakorlati vezetésnél, Igény szerint Te választhatsz az oktatók közül, vezetési időpont tekintetében.

  • Iskolánkban nincs különbség az alap és a pótóra között.

Reméljük segítettünk a választásban. Ha kíváncsi vagy még bármire a témában, várjuk kérdéseidet telefonon, e-mailben és természetesen személyesen is.

Partnereink


Aréna Oktatási Központ

Diesel Autószervíz

Vas-Búvár