Menü Bezárás

Rólunk

Egy kis Mazsola történelem...

1995

1995-ben kezdtük pályafutásunkat, Budapesten. Iskolánkat ketten alapítottuk, házaspárként vágtunk bele terveink megvalósításába, mindketten több éves oktatási tapasztalattal a hátunk mögött. Néhány hónap múlva szüleinkkel, az idősebb generációval karöltve, igazi családi vállalkozásként folytattuk tevékenységünket, melyet azóta is ebben a szellemben, családon belül örökítünk tovább.

Iskolánkat akkor azért hoztuk létre, mert reméltük, hogy sikerül valami olyat létrehoznunk, ami majd mindenkinek közös megelégedésére szolgál, és amit idővel, kellő elszántsággal magas szintre emelhetünk. Azt gondoljuk ez talán így is lett, hiszen iskolánk azóta folyamatosan fejlődött, és hosszú évek óta, az egyik legnagyobb budapesti iskolaként, kitűnő elméleti és gyakorlati oktatógárdával várjuk a vezetni vágyókat.  

Arculatunk azóta, a kezdetektől, lényegében minimálisan változott, az első pillanattól kezdve jellegzetes, már messziről felismerhető színeinkkel és egyedi nevünkkel, reményeink szerint egyre bővülő kínálattal és szolgáltatásokkal működünk.

Iskolánkban a tanulók számára oly népszerű e-learning képzéssel, vagyis távoktatásos módszerrel tanulhat. A gyakorlati oktatáson, képzett oktatóink – akik közül néhányan már a kezdetektől velünk dolgoztak, – változatos felszereltségű és típusú autóikkal, a legkülönbözőbb oktatási időben várják jövendő tanulóikat.


Fennállásunk óta, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy több ezer tanulónk vált ezen évek alatt kezdő „Mazsolából”, gyakorlott, felelős autóvezetővé.  Hisszük, sőt tudjuk, hogy volt tanulóink szeretnek minket, mert ennek több bizonyítékát érezzük, nap mint nap. Több más mellett, első és legfontosabb bizonyíték erre, hogy ma már tanulóink jelentős része nem a különböző hirdetéseken keresztül, hanem volt „mazsolás” ismerőseik útján jut el hozzánk. Ez számunkra a legnagyobb elismerés, melyet ezúton is köszönünk mindenkinek.
Reméljük, meghoztuk a Te kedvedet is a vezetéshez, s ha úgy döntesz, hogy minket választasz, várunk szeretettel, hogy a „ …Te kezedet is mi vezethessük… „

0 +
gyakorlott, felelős autóvezető

Kövess minket!

Ne maradj le újdonságainkról, akcióinkról!