Menü Bezárás

Gyakorló oktatás

HA JOGSID MÁR VAN, DE MÉG NEM VAGY BIZTOS MAGADBAN

A Mazsola-JogsiTanoda gyakorló órás csapata várja mindazok jelentkezését, akik jogosítvánnyal már igen, de gyakorlattal még nem rendelkeznek.

Iskolánk évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik – bár évekkel ezelőtt megszerezték vezetői engedélyüket, – de vezetési gyakorlatot valamilyen okból nem, vagy csak nem eleget szereztek. Ilyen esetben mindig – a kihagyott évek és vezetési gyakorlat függvényében – személyre szabott tantervet dolgozunk ki, hogy a bizonytalanságot orvosoljuk és az elvesztett önbizalmat visszaadjuk. Légkondicionált, kényelmes autóinkban, lehetőség van gyermekülés beszerelésére is, hogy a kismamák – természetesen az alapok visszaszerzése után – úgy is gyakorolhassanak, hogy megszokják a baba jelenlétét az autóban. Továbbá lehetőség van autó és oktatóválasztásra is, a Te igényeid szerint.

A gyakorló órákra jelentkezhetsz e-mailben is (info@mazsolajogsi.hu). Ez esetben kérünk, hogy tüntesd fel a megfelelő vezetési időpontot (a nap mely szakaszában, reggel, napközben, este) és a kívánt váltási helyet, valamint egy telefonos elérhetőséget, hogy kollégánk felvehesse Veled a kapcsolatot.

Oktatóinkkal való lehetséges találkozási helyek: Kelenföldi pályaudvar, Budaörs, egyéb helyeknél telefonos egyeztetés szükséges. A gyakorló óra díja iskolánkban: 12.000,- Ft / 50 perc (tanítási óra) 

Oktatóink

Fejszés Gergely

Fejszés Gergely

Audi A3

Telefonszám: +36 30 375-3755
Váltási helyek: Virágpiac
Váltási időpontok: 7:00-18:00
Ár: 12.000.-/óra

Fejszés Andrea

Fejszés Andrea

Suzuki Swift Sport

Telefonszám: +36 30 564-4482
Váltási helyek: Virágpiac
Váltási időpontok: 8:00-16:00
Ár: 12.000.-/óra

Nánási Csaba

Nánási Csaba

Hyundai Ioniq (Elektromos, Automata)

Telefonszám: +36 70 779-9988
Váltási helyek: Virágpiac
Váltási időpontok: 6:40-18:00
Ár: 12.000.-/óra

Kövess minket!

Ne maradj le újdonságainkról, akcióinkról!