/ Vezess velünk Te is!

  Jogosítványosoknak (Automata váltóval)

  Gyakorló vezetés órák

  A Mazsola-JogsiTanoda gyakorló órás csapata várja mindazok jelentkezését, akik jogosítvánnyal már igen, de gyakorlattal még nem rendelkeznek.

  Iskolánk évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik – bár évekkel ezelőtt megszerezték vezetői engedélyüket, – de vezetési gyakorlatot valamilyen okból nem, vagy csak nem eleget szereztek, ezért bizonytalanok, s nem mernek autójukkal elindulni. Ilyen esetben mindig – a kihagyott évek és vezetési gyakorlat függvényében – személyre szabott tantervet dolgozunk ki, hogy a bizonytalanságot orvosoljuk és az elvesztett önbizalmat visszaadjuk. Légkondicionált, kényelmes autóinkban, lehetőség van gyermekülés beszerelésére is, hogy a kismamák – természetesen az alapok visszaszerzése után – úgy is gyakorolhassanak, hogy megszokják a baba jelenlétét az autóban. Továbbá lehetőség van autó és oktatóválasztásra is, az Ön igényei szerint.

  A gyakorló órákra jelentkezhetnek e-mailben is (info@mazsolajogsi.hu). Ez esetben kérjük, hogy tüntessék fel a megfelelő vezetési időpontot ( a nap mely szakaszában, reggel, napközben, este ) és a kívánt váltási helyet, valamint egy telefonos elérhetőséget, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

  Oktatóinkkal való lehetséges találkozási helyek: Kelenföldi pályaudvar, Budaörs, egyéb helyeknél telefonos egyeztetés szükséges. A gyakorló óra díja iskolánkban: 6.000.- Ft/45 perc (tanítási óra) Hétvégi oktatás áráról érdeklődjön oktatóinknál!

  Név: Fejszés Andrea

  Autó: BMW 320 D AUTOMATA

  Telefonszám: +36-30-601-2959

  Váltási időpontok: Virágpiac
  6:00-17:00

  Ár: 7.000.-/óra

  Név: Fejszés Gergely

  Autó: BMW 320 D AUTOMATA

  Telefonszám: +36-30-375-375-5

  Váltási időpontok: Virágpiac (XI. kerület, rutinpálya)

  8:00-19:30

  Ár: 7.000.-/óra

  To Top