/ Vezess velünk Te is!

  Jogosítványosoknak (manuális váltóval)

  Gyakorló vezetés órák

  A Mazsola-JogsiTanoda gyakorló órás csapata várja mindazok jelentkezését, akik jogosítvánnyal már igen, de gyakorlattal még nem rendelkeznek.
  Iskolánk évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik – bár évekkel ezelőtt megszerezték vezetői engedélyüket, – de vezetési gyakorlatot valamilyen okból nem, vagy csak nem eleget szereztek, ezért bizonytalanok, s nem mernek autójukkal elindulni. Ilyen esetben mindig – a kihagyott évek és vezetési gyakorlat függvényében – személyre szabott tantervet dolgozunk ki, hogy a bizonytalanságot orvosoljuk és az elvesztett önbizalmat visszaadjuk. Légkondicionált, kényelmes autóinkban, lehetőség van gyermekülés beszerelésére is, hogy a kismamák – természetesen az alapok visszaszerzése után – úgy is gyakorolhassanak, hogy megszokják a baba jelenlétét az autóban. Továbbá lehetőség van autó és oktatóválasztásra is, az Ön igényei szerint.
  A gyakorló órákra jelentkezhetnek e-mailben is (info@mazsolajogsi.hu). Ez esetben kérjük, hogy tüntessék fel a megfelelő vezetési időpontot ( a nap mely szakaszában, reggel, napközben, este ) és a kívánt váltási helyet, valamint egy telefonos elérhetőséget, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.
  Oktatóinkkal való lehetséges találkozási helyek: Kelenföldi pályaudvar, Budaörs, egyéb helyeknél telefonos egyeztetés szükséges. A gyakorló óra díja iskolánkban: 6.000.- 7.000.-Ft/45 perc (tanítási óra) Hétvégi oktatás áráról érdeklődjön oktatóinknál!
  Név: Fejszés Andrea
  Autó: Suzuki Swift Sport
  Telefonszám: +36-30-601-2959
  Váltási hely: Kelenföld, Budaörs, egyéb helyszín.
  6:00-17:00
  Ár: 7.000.-/óra
  Név: Fejszés Gergely
  Autó: BMW 120d
  Telefonszám: +36-30-375-375-5
  Váltási hely: Virágpiac(XI. kerület, rutinpálya)
  Munkaidő: 8:00-19:30
  Ár: 7.000.-/óra
  Név: Kádár Dániel
  Autó: Volkswagen Golf
  Telefonszám: +36-70-668-4885
  Váltási hely: Virágpiac(XI. kerület, rutinpálya)
  Munkaidő: 6:00-20.00
  Hétvégén is!
  Ár: 6.000.-/óra
  To Top